Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay’da depremlerden etkilenen bölgeleri ziyaret ederek arama kurtarma çalışmalarında görev alan ekiplerle görüştü. (Foto: Cumhurbaşkanlığı / Twitter)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 20 Şubat’ta depremden en çok etkilenen şehirlerden olan Hatay’ı ziyaret ederek şehirde incelemelerde bulundu.
6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından bölgede inceleme yapmak için ziyaret düzenleyen Erdoğan ve Bahçeli ilk olarak Hatay’a gitti.
Cumhurbaşkanı ve MHP lideri Hatay ziyaretinin ardından Kahramanmaraş’a gidecek. İki liderin 21 Şubat’ta Gaziantep, Nurdağı, Islahiye ve Osmaniye’yi ziyaret etmesi bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Şubat’ta MHP Lideri Bahçeli’yi kabul etmiş, ikili görüşmede bölgeye yapılacak ziyaretin ayrıntıları ele alınmıştı.
Bahçeli, 14 Şubat’taki grup toplantısı konuşmasında, depremin ardından bölgede bulunmadığı yönündeki eleştirilere sert tepki vermiş, arama kurtarma çalışmalarının sona ermesini beklediğini belirtmişti.
Bahçeli, “O zaman gelmiştir, şimdi vakit yollara düşme vaktidir. Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana ve Malatya’da milletimle tek yürek olacağım, tek ses olacağım, mahzun illerimizin ve mağdur vatandaşlarımızın hepsini birden, çalışmaların aksamasına fırsat vermeden sırayla ziyaret edeceğim,” ifadelerini kullanmıştı.
Yılın üçte ikisini tamamladık. Önce mevcut ekonomik durumu ele alacağım. 6 Eylül Pazar günü 2027-2029…
ABD Başkanı Donald Trump’ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff, Ukrayna savaşını konuşmak üzere 5 Eylül’de gittiği…
Barış süreçleri yalnız müzakere masasında değil, siyasetin günlük akışı içinde de kazanılır veya kaybedilir. Bunun…
Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı 2026 Avrupa şampiyonu oldu. Filenin Sultanları, 6 Eylül’de oynanan…
Her musibette bir hayır varmış denir ya… 2 Eylül akşamüzeri Panora AVM’den çıkıp araçların durarak…
Batı Balkanlar’daki kamyon şoförleri 14 Eylül’de Avrupa Birliği sınırlarında yeniden blokaja hazırlanıyor. Mesele ilk bakışta…