Siyaset

Özgür Özel’den yaralanma iddialarına yanıt: “komplo teorisi”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, son günlerde ayağındaki yaralanmayla ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getirdi. Sosyal medyada yayılan ve bazı yazarlar tarafından dile getirilen “silahla vurulma” iddialarını kesin bir dille yalanladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, son günlerde ayağındaki yaralanmayla ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getirdi. Sosyal medyada yayılan ve bazı yazarlar tarafından dile getirilen “silahla vurulma” iddialarını kesin bir dille yalanladı.

YetkinReport’a yaralanması ile ilgili bilgi veren Özel, evde kayarak düştüğünü ve ayağında kırık oluştuğunu söyledi. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Özel, vurulduğu ile ilgili iddiaları net bir dille yalanladı.

Özel, sol ayağının üç tarak kemiğinin kırıldığını, ayağına takılan aparatı 45 gün boyunca çıkarmayacağını belirtti.

“FETÖ hesapları” paylaştı

Özel vurulduğu ile ilgili asılsız iddiaların “FETÖ bağlantılı” sosyal medya platformlarından ortaya atıldığını, daha sonra yayıldığını belirtti.

Gazeteci Barış Yarkadaş’a da bilgi veren Özel, “Bu asılsız iddialar ilk olarak sabah saatlerinde FETÖ bağlantılı hesaplar tarafından ortaya atıldı. Ardından, bu tür komplo teorilerine inanan diğer kişiler tarafından da paylaşıldığını gördüm,” dedi.

CHP lideri “Güven Hastanesi’nde çekilen röntgen filmim e-Sağlık sistemi üzerinden e-Devlet’e yüklenmiştir. İsteyen herkes bu bilgilere erişebilir. Kırığın açıkça görüldüğü bu görüntüleri talep eden herkesle paylaşmaya hazırım,” dedi.

YetkinReport

Recent Posts

İsrail çağrı cihazlarıyla bin kadar Hizbullahçıyı aynı anda vurdu

Başta Beyrut olmak üzere Lübnan’ın dört bir yanında meydana gelen ve sayısı henüz saptanamayan patlamalarda…

6 saat ago

Narin aile içinde “üçlü ilişkiye” tanık olduğu için mi öldürüldü?

Yazıyı sonuna kadar okumaya sabredemeyecekler için şimdiden yazayım. Narin Gürman cinayeti Jandarma Genel Komutanı Orgeneral…

14 saat ago

Narin’in katli ve örtbas çabaları: insanlar nasıl böyle canavarlaştı?

Bütün aile değil, bütün köy işbirliği yapmış küçük Narin Güran’ın cinayetini örtbas etmek için. Narin’in…

2 gün ago

Fen bilimleri ders kitapları yalan yanlış: Bilim insanları yanlış tanıtılmış

Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” kapsamında yeni ders kitaplarını yayımladı.…

2 gün ago

İsrail’de öldürülen aktivist Eygi’nin cenazesinde siyaset

Batı Şeria'da İsrail askerleri tarafından öldürülen Türkiye-ABD vatandaşı aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesi, Aydın'ın Didim…

2 gün ago

Trump ya da Harris kazansa Türkiye için değişen ne olur?

ABD’de 5 Kasım’daki başkanlık seçimlerini Donald Trump ya da Kamala Harris kazansa Türkiye için neyin…

3 gün ago