Hayat

Turkcell’de dikkat çeken yönetim değişikliği

Turkcell’de Insan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısının görevden alınmasının ardından 9 Kasım’da geri kalan genel müdür yardımcılarından 9 tanesinin daha görevden alınması tartışma yarattı. 

Turkcell’de Insan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısının görevden alınmasının ardından 9 Kasım’da geri kalan genel müdür yardımcılarından 9 tanesinin daha görevden alındığı iddia ediliyor.

Turk-Internet sitesinin haberine göre Turkcell yönetiminde değişikliğe gidildi. Habere göre yönetimdeki 10 müdür yardımcısı görevden alındı.

Bu değişiklikle Berat Albayrak döneminde yönetime gelen isimlerin tasfiye edildiği iddia edildi.

Turkcell’den yapılan açıklamaya göre yapılan yönetim değişik “teknolojik ilerleme ve inovasyon doağını güçlendirmek, organizasyonda çeviklik ve yakınlık sağlamak amacıyla” yapıldı.

Turk-Internet sitesindeki haber şöyle devam etti:

“Hatırlayacağınız üzere, şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını Mart 2020’den beri Bülent Aksu yönetiyordu. Bülent Aksu, en sonunda iyi bir paket alarak Turkcell’den ayrılan Murat Erkan yerine Genel müdür olarak 15 eylülde atanmıştı. Onun boşalan koltuğuna ise, Nisan 2021’den beri Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Şenol Kazancı atandı.

Kazancı’nın atanmasının arkasından, işleri Genel Müdüre bırakmayıp yönetmeye çalıştığı söyleniyordu. Çatışma da muhtemelen bu nedenle ortaya çıktı ve Yönetim Kurulu Başkanı Kazancı’nın yeni atanan genel müdür Bülent Aksu’yu 10 gün içinde görevden alıverdiğini şaşkınlıkla gördük. Şimdi aynı şaşkınlıkla 7 genel müdür yardımcısının birden görevden alındığını duyuyoruz. Yine Yönetim Kurulu başkanı tarafından.”

Kaynak: https://turk-internet.com/turkcellde-deprem-genel-mudur-yardimcilarinin-hepsi-gorevden-alindi/

YetkinReport

Recent Posts

Narin’in katli ve örtbas çabaları: insanlar nasıl böyle canavarlaştı?

Bütün aile değil, bütün köy işbirliği yapmış küçük Narin Güran’ın cinayetini örtbas etmek için. Narin’in…

10 saat ago

Fen bilimleri ders kitapları yalan yanlış: Bilim insanları yanlış tanıtılmış

Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” kapsamında yeni ders kitaplarını yayımladı.…

14 saat ago

İsrail’de öldürülen aktivist Eygi’nin cenazesinde siyaset

Batı Şeria'da İsrail askerleri tarafından öldürülen Türkiye-ABD vatandaşı aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesi, Aydın'ın Didim…

1 gün ago

Trump ya da Harris kazansa Türkiye için değişen ne olur?

ABD’de 5 Kasım’daki başkanlık seçimlerini Donald Trump ya da Kamala Harris kazansa Türkiye için neyin…

1 gün ago

Dış politikada sıkıntılı günler: ABD-Kıbrıs, Rusya-Kırım ve Hamas

Dış politikada sıkıntılı günler saptamasına iki soruya yanıt arayarak başlıyoruz: ABD 9 Eylül’de Kıbrıs Rum…

2 gün ago

Narin Güran soruşturması: Çözdükçe dolanıyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi’nde bulunan 8…

2 gün ago