Yetkin Report

  • English
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Hafıza Kartı
  • Hayat
  • Yazarlar
  • Arşiv
  • İletişim

22 yıldır iktidarda olan Erdoğan “Sorunların çözüm adresi biziz” dedi

Yazar: YetkinReport / 30 Ocak 2024, Salı / Oda: Siyaset

Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Tayyip Erdoğan, partisinin 31 Mart yerel seçimleri bildirgesini açıkladı. Kasım 2002 seçimlerinden bu yana iktidarda bulunan Erdoğan, “Mevcut sorunların çözüm adresi biziz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Tayyip Erdoğan, partisinin 31 Mart yerel seçimleri bildirgesini açıkladı. Kasım 2002 seçimlerinden bu yana iktidarda bulunan Erdoğan, “Mevcut sorunların çözüm adresi biziz” dedi.

Erdoğan, 30 Ocak’ta Ankara’daki AK Parti Genel Merkezinde yaptığı konuşmada AK Parti’nin yerel seçim vaatlerini sekiz başlık altında topladı.

Muhalefete eleştiri yönelten Erdoğan, “Bir önceki seçimde belediye yönetimlerini bizden devralanların, şehirlerimize 5 yıl kaybettirme dışında, hiçbir katkılarının olmadığını milletimiz yaşayarak gördü. İşte bu sebeple seçim kampanyamızın merkezine ‘Gerçek Belediyecilik’ sözümüzü yerleştirdik. Amacımız, şehirlerimizi ve oralarda yaşayan insanlarımızı bu hizmetsizlik girdabından, bu şov ve ajans belediyeciliği illüzyonundan kurtarmaktır,” dedi.

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:  “Eser ortaya koyamamanın, halka hizmet getirememenin hiçbir bahanesi olamaz. Siz bakmayın birilerinin ‘engellendik’ edebiyatı yapmalarına. Bunların tamamı safsatadan, sorumluluktan kaçmaktan ibarettir. Bakanlıklarımız ve kurumlarımız defalarca, belediyelere kamudan aktarılan kaynaktan bu belediyelerin aldıkları payı açıkladılar. Diğer belediyelere ne veriliyorsa, hangi kritere göre tahsisat yapılıyorsa, bunlar için de aynısı geçerlidir. Ne bir eksik ne bir fazlasıyla, her belediye kamu kaynaklarından adil bir şekilde yararlanmaktadır. Bunların tek derdi, kendi beceriksizliklerini örtmek, uhdelerine verilen kaynağı başka amaçlar için kullandıkları gerçeğini gözlerden kaçırmaktır. Türkiye’nin son 30 yılında mahalli idarelerde sahip olduğumuz tecrübenin bize işaret ettiği hakikat bunu gösteriyor.”

Erdoğan’ın açıkladığı beyannamenin tamamına buradan ulaşabilirsiniz: “2024 Yerel Secimler AK Parti Beyanname”

Yeni yazılardan haberdar olun! Lütfen aboneliğinizi güncelleyin.

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

Etiketler: AK Parti, beyanname, CHP, Erdoğan, Mart 2023, seçim, yerel seçimler

OKUMAYA DEVAM EDİN

#MilliHesaplarNerede? Yeşil noktanın perde arkası
Babacan’ın “Tarikata üye misiniz?” sorusuna yanıtı
Ayşe Barım, darbe girişimi suçlamasıyla tutuklandı
  • Terörsüz Türkiye: dışarıya demokrasi vaatleri, içeride baskıya devam15 Mayıs 2025
  • Suriye yaptırımları üzerine dörtlü toplantı: Erdoğan çevrimiçi katıldı14 Mayıs 2025
  • Yeni bir dönemin eşiğinde: Barış, sadece silahların susması değildir14 Mayıs 2025
  • Bir zamanlar Hacettepe Üniversitesi: sessiz direniş ve hafıza14 Mayıs 2025
  • Rusya-Ukrayna: 15 Mayıs İstanbul hala kesinleşmedi. Putin ne yapacak?13 Mayıs 2025
  • PKK’nın fesih kararı ve hükümetin yanıtlaması gereken sorular13 Mayıs 2025
  • Toplum Terörsüz Türkiye sürecinden habersiz: Araştırma12 Mayıs 2025
  • PKK kendini fesih ve silahlı mücadeleye son kararı açıkladı12 Mayıs 2025
  • Özel: Silah bırakılmasını bekliyoruz. Erdoğan: Müjdeleri alacaksınız10 Mayıs 2025
  • Yasakla koruyup baskıyla şekillendirerek yönetmeye çalışmak10 Mayıs 2025
Haberler arşivinde arama yapın...

Siyaset

Ekonomi

Hafıza Kartı

Hayat

Arşiv

English

Hakkımızda

Künye

Yazarlar

Yardım

Reklam & İşbirliği

Bize Ulaşın

tbtcreative.com | UFKZDN © 2024 yetkinreport.com

Kurumsal Bilgiler     ·      Yardım     ·      Kullanıcı Sözleşmesi     ·      Yasal Çekince

TOP