Yetkin Report

  • English
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Hafıza Kartı
  • Hayat
  • Yazarlar
  • Arşiv
  • İletişim

22 yıldır iktidarda olan Erdoğan “Sorunların çözüm adresi biziz” dedi

Yazar: YetkinReport / 30 Ocak 2024, Salı / Oda: Siyaset

Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Tayyip Erdoğan, partisinin 31 Mart yerel seçimleri bildirgesini açıkladı. Kasım 2002 seçimlerinden bu yana iktidarda bulunan Erdoğan, “Mevcut sorunların çözüm adresi biziz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Tayyip Erdoğan, partisinin 31 Mart yerel seçimleri bildirgesini açıkladı. Kasım 2002 seçimlerinden bu yana iktidarda bulunan Erdoğan, “Mevcut sorunların çözüm adresi biziz” dedi.

Erdoğan, 30 Ocak’ta Ankara’daki AK Parti Genel Merkezinde yaptığı konuşmada AK Parti’nin yerel seçim vaatlerini sekiz başlık altında topladı.

Muhalefete eleştiri yönelten Erdoğan, “Bir önceki seçimde belediye yönetimlerini bizden devralanların, şehirlerimize 5 yıl kaybettirme dışında, hiçbir katkılarının olmadığını milletimiz yaşayarak gördü. İşte bu sebeple seçim kampanyamızın merkezine ‘Gerçek Belediyecilik’ sözümüzü yerleştirdik. Amacımız, şehirlerimizi ve oralarda yaşayan insanlarımızı bu hizmetsizlik girdabından, bu şov ve ajans belediyeciliği illüzyonundan kurtarmaktır,” dedi.

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:  “Eser ortaya koyamamanın, halka hizmet getirememenin hiçbir bahanesi olamaz. Siz bakmayın birilerinin ‘engellendik’ edebiyatı yapmalarına. Bunların tamamı safsatadan, sorumluluktan kaçmaktan ibarettir. Bakanlıklarımız ve kurumlarımız defalarca, belediyelere kamudan aktarılan kaynaktan bu belediyelerin aldıkları payı açıkladılar. Diğer belediyelere ne veriliyorsa, hangi kritere göre tahsisat yapılıyorsa, bunlar için de aynısı geçerlidir. Ne bir eksik ne bir fazlasıyla, her belediye kamu kaynaklarından adil bir şekilde yararlanmaktadır. Bunların tek derdi, kendi beceriksizliklerini örtmek, uhdelerine verilen kaynağı başka amaçlar için kullandıkları gerçeğini gözlerden kaçırmaktır. Türkiye’nin son 30 yılında mahalli idarelerde sahip olduğumuz tecrübenin bize işaret ettiği hakikat bunu gösteriyor.”

Erdoğan’ın açıkladığı beyannamenin tamamına buradan ulaşabilirsiniz: “2024 Yerel Secimler AK Parti Beyanname”

Yeni yazılardan haberdar olun! Lütfen aboneliğinizi güncelleyin.

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

Etiketler: AK Parti, beyanname, CHP, Erdoğan, Mart 2023, seçim, yerel seçimler

OKUMAYA DEVAM EDİN

Muhalefet seçim sonrası iç hesaplaşma sürecinde
Avrupa Parlamentosunda Türkçe kınama, gazeteciler, ihale yolsuzlukları
Seçim sonuçları Trump’ın Türkiye siyasetini nasıl etkileyecek?
  • Ankara’nın Venezuela Sessizliği: Erdoğan ABD Demekten Neden Çekiniyor?5 Ocak 2026
  • Venezuela’dan İran’a: Sadece Petrol Değil Güç. Şayet Değil, Ne Zaman?4 Ocak 2026
  • ABD Venezuela Başkanını Kaçırdı, Ülkeye El Koydu. Darbe 3.0: İşgal3 Ocak 2026
  • Askeri Teknolojilerin Sivil Alanda Kullanılması: ASELSAN Örneği2 Ocak 2026
  • Avrupa 2026’da Dünyaya Hâlâ Demokrasi Dersi Verebilir mi?2 Ocak 2026
  • 2026’da 2025’ten Devraldığımız 6 Ağır, 2 İyi Yük: Sıfırdan Başlamıyoruz1 Ocak 2026
  • 2026’da Küresel Çatışma Riskleri ve Türkiye1 Ocak 2026
  • Ersoy’un Tahliyesine Yetmeyen İtirafı ve AK Partide İç Temizlik Talebi31 Aralık 2025
  • Açık Bırakılmaması Gereken İki Olay: Yalova’daki IŞİD ve Düşürülen İHA30 Aralık 2025
  • Avrupa Enerji Güvenliğinde Azerbaycan’ın Önemi30 Aralık 2025
Haberler arşivinde arama yapın...

Siyaset

Ekonomi

Hafıza Kartı

Hayat

Arşiv

English

Hakkımızda

Künye

Yazarlar

Yardım

Reklam & İşbirliği

Bize Ulaşın

tbtcreative.com | UFKZDN © 2024 yetkinreport.com

Kurumsal Bilgiler     ·      Yardım     ·      Kullanıcı Sözleşmesi     ·      Yasal Çekince

TOP