Yetkin Report

  • English
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Hafıza Kartı
  • Hayat
  • Yazarlar
  • Arşiv
  • İletişim

Özel : Erdoğan yoruldu, yaşlandı, artık ümit veremiyor

Yazar: YetkinReport / 21 Ağustos 2025, Perşembe / Oda: Siyaset

CHP lideri Özel 20 Ağustos Üsküdar mitinginde: Erdoğan yaşlandı, yoruldu, artık ümit veremiyor. (Foto: CHP)

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın artık “yorulduğunu, yaşlandığını, ümit veremediğini” öne sürdü. Partisinin 20 Ağustos akşamı Üsküdar’daki mitinginde konuşan Özel, Erdoğan’ın “salon merkezli” siyaset yaptığını, sokağa, çarşı pazara çıkamadığını, kendisininse Türkiye’nin şehirlerinde halkın karşısına çıktığını söyledi.
Anketlerde Ekrem İmamoğlu’nun Erdoğan’ın “açık farkla” önünde olduğunu, Erdoğan’ın bu yüzden seçimden çekindiğini ileri süren Özel, Mücahit Birinci vakasına ve MHP lideri Devlet Bahçeli ile aralarında çıkan suç örgütü lideri Selahattin Yılmaz polemiğine de değindi.

Mücahit Birinci ve selahattin Yılmaz

Özel’in konuşmasından bölümler şöyle:
• Geçen hafta deşifre ettiğim AK Parti’nin MKYK üyesi, saraydan çıkmayan, Çağlayan’ın yedinci katında cirit atan, savcılar ile cezaevi arasında mekik dokuyan Mücahit Birinci için soruşturma izni istiyorlar. Sizin baskınızı görünce, sizin öfkenizi görünce nihayet soruşturma izni verdiler. Ama onu da halen daha tutuklamadılar.
• Buradan şunu ilan ediyoruz. Masum insanlara atılan bütün iftiralar çökmüştür. Bütün iftiranameler çöp olmuştur. Hiçbir kanıta dayanmayan, bu yalanların hesabını, biz iddianame geldiğinde teker teker o iftiracılardan ve o savcılardan soracağız. İddianameyi bekliyoruz.
• “Son olarak da hiç ilgimizin olmadığı, tanımadığımız adamlarla bir takım, bir siyasi partiye müzahir, Sayın Bahçeli’nin ‘yakınım’ dediği, arkadaşlarımızı ilişkilendirip, hiç temasları olmadığı halde Sabah gazetesinin bir zırvasıyla, bir iftirasıyla yeni bir süreç başlattılar. Buradan ilan ediyoruz: AK Parti’nin kara düzeni, pisliğinde boğulacaksın.

Erdoğan yaşlandı, yoruldu

• “Erdoğan sen demokrasi istemiyorsun. Çünkü biliyorsun ki demokrasi olsa, bir daha sandıktan çıkamayacaksın. (…) Artık Erdoğan yoruldu, yaşlandı. Kendi partisine de kendi siyasetine de ne ümit verebiliyor ne başarı vaat edebiliyor. Koltuğa oturmuş, yapışmış, ‘Her şeyi denerim, bu koltuğu bırakmam’ diyor.
• “Sokağa çıkamıyorsun, çarşıya, pazara gidemiyorsun. Tarlada yoksun, fabrikada yoksun. Senin salon merkezli siyasetin var. Bir de bana ikide bir seslenip, ‘Gel Ankara merkezli siyaset yap’ diyorsun.
• “Ben buraya Aydın’dan geliyorum. Aydın’a Kırşehir’den gittim. Kırşehir merkezli, Tokat merkezli, Aksaray merkezli siyaset yapıyorum. Konya’ya, Bayburt’a, Yozgat’a, Van’a gidiyorum.
• “Bu milletin siyasetini sosyal demokratların yanına muhafazakâr demokratları katarak, milliyetçi demokratlarla Kürt demokratları, liberal demokratları, sosyalist demokratları aynı eylemde buluşturarak, gerçek kötüyü bilerek, ekmeğe uzanan eli bilerek, hep birlikte kurtulacağımızı bilerek Türkiye merkezli, emek merkezli, alın teri merkezli siyaset yapıyoruz.”

Yeni yazılardan haberdar olun! Lütfen aboneliğinizi güncelleyin.

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

Etiketler: Erdoğan yaşlandı, İmamoğlu, Üsküdar

OKUMAYA DEVAM EDİN

AK Parti’de Kongre öncesi çatlaklar ve siyaset mühendisliği
Suriye sonrası AK Parti’nin oyları arttı, CHP düşüşte
Akşener ve Kılıçdaroğlu sürpriz toplantıda bir araya geldi
  • Askeri Teknolojilerin Sivil Alanda Kullanılması: ASELSAN Örneği2 Ocak 2026
  • Avrupa 2026’da Dünyaya Hâlâ Demokrasi Dersi Verebilir mi?2 Ocak 2026
  • 2026’da 2025’ten Devraldığımız 6 Ağır, 2 İyi Yük: Sıfırdan Başlamıyoruz1 Ocak 2026
  • 2026’da Küresel Çatışma Riskleri ve Türkiye1 Ocak 2026
  • Ersoy’un Tahliyesine Yetmeyen İtirafı ve AK Partide İç Temizlik Talebi31 Aralık 2025
  • Açık Bırakılmaması Gereken İki Olay: Yalova’daki IŞİD ve Düşürülen İHA30 Aralık 2025
  • Avrupa Enerji Güvenliğinde Azerbaycan’ın Önemi30 Aralık 2025
  • Yalova’da IŞİD Operasyonu: 3 Polis Şehit, 6 Terörist Öldürüldü29 Aralık 2025
  • Yoksa İktidar Gazetecileri Artık İktidarı Savunmaya Çekiniyor mu?29 Aralık 2025
  • 2026’da Türkiye Ekonomisi ve Sözün Bittiği Yer28 Aralık 2025
Haberler arşivinde arama yapın...

Siyaset

Ekonomi

Hafıza Kartı

Hayat

Arşiv

English

Hakkımızda

Künye

Yazarlar

Yardım

Reklam & İşbirliği

Bize Ulaşın

tbtcreative.com | UFKZDN © 2024 yetkinreport.com

Kurumsal Bilgiler     ·      Yardım     ·      Kullanıcı Sözleşmesi     ·      Yasal Çekince

TOP